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Trois des cinq articles les plus cités de l'"American Journal of Agricultural Economics"

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94. Bruegel, M., Lecocq, S., Chevet, J.-M., robin, J.-M. (2013). Explaining the food purchases of the convent-school at Saint-Cyr 1703-1788 . Annales d'Economie et

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Légumes transformés : une autre façon de consommer des légumes

M. and Gojard S. 2013. Do processed vegetables reduce the socio-economic differences in vegetables purchases. A study in France. European Journal of Public Health : doi: 10.1093/eurpub/cks166.

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Co-construction and evaluation of a prevention program for improving the nutritional quality of food purchases at no additional cost in a socioeconomically disadvantaged population. Marlène Perignon, Christophe Dubois, Rozenn

[Interview] Quand l’économie rencontre la nutrition pour étudier les inégalités alimentaires

F., Darmon N., Létoile F., Nichèle V. 2017. Socioeconomic disparities and nutritional quality of food purchases in France: 40 years of household purchases 1969-2010, Poster IUNS International Congress of